Xarxa d'intercanvi/ Fotografies del barri/ Memòria del Barri/ Viatges...per entrar-hi

dilluns, 10 de maig del 2010

Aquest Cap de Setmana comença el Tercer Cicle d'Animació infantil "RESSÒ"

Aquest diumenge 16 de maig comença el tercer cicle d’animació infantil, anomenat Ressò, als barris del Sud de la Ciutat. La iniciativa s’iniciarà el dia 16 de maig al barri de la Serra-de-senferm i acabarà el 20 de juny al barri de la Calla.

La presentació de la iniciativa va comptar amb la presència del regidor de Pla de Barris, Josep Rafús juntament amb diferents representants dels barris, que van exposar les activitats que han organitzat ells mateixos, amb l’objectiu de sumar-se a la iniciativa del ressò i aportar la seva pròpia activitat.

Com a curiositat, Josep Rafús, va explicar d’on provenia el nom del projecte: la “R” de Remei; la “E” del barri de l’Estadi; la “S” de Santa Anna; la “S” de Serra-de-senferm i la “O” del barri d’Osona. A més les lletres juntes que formen el mot ressò amb l’objectiu de que la resta de ciutat se’n faci eco de l’esdeveniment. Rafús també va destacar que cada diumenge, des del 16 de maig fins el 20 de juny a les 12.00 del migdia, tindrà lloc l’animació infantil que anirà recorrent els diversos barris i que enguany comptarà amb companyies infantils de primer nivell.

El president de la Comunitat de Propietaris de la Ronda Ausetans, Josep Mola, va explicar que el dia 23 de maig “el barri celebrarà el primer mercat infantil de segona mà i que en aquests moments s’està recollint material divers per poder disposar d’una bona oferta”.
L’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Santa Anna, Lluís Santanach, va explicar que aprofitaran el dia de l’activitat del ressò al barri, 30 de maig, per a poder presentar la secció infantil del blog del barri que conté diversos jocs pels infants. D’aquesta manera es vol aconseguir que les famílies participin al seu barri a través de les noves tecnologies.
En el cas del barri d’Osona, hi va ser present el president de l’associació, Joan Martos que va explicar que després de l’èxit de la primera edició el barri s’ha animat a organitzar una segona edició del Mercat de “Segonesmans”. Martos va remarcar que la iniciativa vol anar més enllà del barri i es vol arribar a tota la ciutat de Vic. Aquesta iniciativa tindrà lloc el dia 6 de juny de 09.00 h a 14.00 h.
Finalment, també hi va ser present un membre de la Mancomunitat de Propietaris dels Habitatges Montseny, Maria Cobos, que va animar a totes les persones a assistir a la xocolatada amb coca i elaboració de te que faran el diumenge 13 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada