Xarxa d'intercanvi/ Fotografies del barri/ Memòria del Barri/ Viatges...per entrar-hi

dilluns, 22 de març del 2010

EL BARRI DE LA SERRA RECORDA ELS SEUS ORIGENS

Els veïns i veïnes de la Serra van celebrar el passat diumenge el 50è aniversari del barri tot coincidint amb la festa anual de Primavera. Flors i plantes, paradetes de canalla, bitlles catalanes, el taller dels Segals d’Osona i els jocs de cucanya pels més petits van ser les activitats que van tenir lloc al llarg de tot el matí de diumenge.
A continuació L’AAVV també havia organitzat un dinar popular que va aplegar més de dues-centes persones al mateix Centre Cívic del barri.

A continuació van tenir lloc tot un seguit d’actes que van fer d’aquesta diada una festa molt emotiva per tota aquella gent del barri, destacant-ne els més grans que van quedar encantats amb l’homenatge a Mossèn Guiteras acompanyat d’una placa commemorativa, els escrits d’altres veïns del barri que van escriure per aquesta ocasió, la cançó cantada per veïns del barri, els audiovisuals on els veïns explicaven les seves anècdotes i trajectòries...La multitudinària festa es va acabar amb un concert de Josep Guardiola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada