Xarxa d'intercanvi/ Fotografies del barri/ Memòria del Barri/ Viatges...per entrar-hi

divendres, 22 de gener del 2010

Els tallers dels Centres Cívics s’han iniciat aquesta setmana

La programació de tallers dels Centres Cívics de l’Ajuntament de Vic està totalment consolidada, així ho demostra el fet que hi ha un total de 1.960 usuaris que participaran als tallers que s’ofereixen en aquesta nova temporada d’hivern.


Els tallers que han obtingut més èxit d’inscripció han estat els cursos de cuina (vegetariana, de postres, de xocolata, del porc, sense foc, d’amanides); la fotografia digital i de retrat; curtmetratge; informàtica; ioga; dansa contemporània i la salsa com a una modalitat de ball.
Com a curiositats, cal destacar que s’ha hagut de duplicar els grups de tots els monogràfics excepte el de disfresses. Ens referim als monogràfics de la carta astral; reflexoteràpia; primers auxilis a nadons o bé la cuina de la xocolata. D’altra banda, hi ha hagut alguns dels monogràfics que s’ha hagut d’anul•lar a causa de la poca participació com és el cas de capgrossos; rap / hip-hop; còmic o flauta. El format del monogràfic respon a un curs intensiu d’una matinal de dissabte.
El taller de ioga i el monogràfic de cuina de la xocolata han estat els més demanats, i varen ser els primers a omplir-se totes les places (el primer amb una oferta de 120 places i el segon amb 30 places ofertes). La ioga es va omplir amb tan sols 45 minuts i el de xocolata amb 10 minuts des del tret de sortida de les inscripcions.

La nova programació d’hivern també compta amb implicació de diverses entitats i alguns departaments propis de l’Ajuntament de Vic pel què fa a confeccionar més oferta. Per exemple, Creu Roja Osona participa amb sessions de prevenció a nivell de salut; el Projecte Educatiu de Ciutat amb la seva acció de facilitar el coneixement del patrimoni de la ciutat que aquest cop es centra en saber oficis antics, artesans i alguns de quasi perduts.

Els cursos d’hivern s’han iniciat aquesta setmana i s’acabaran abans de Setmana Santa. El tret de sortida de la pròxima temporada de primavera serà el dia 6 d’abril a les 16.00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada